Belastingaangifte hulp

Vacature aangifte medewerker

Privacy Policy

Home »

Ervaringen van een aangiftemedewerker

Eind 2009 kwam ik in contact met Belastingaangifteshop.nl. Het grootste deel van mijn werkzame leven heb ik doorgebracht op een accountantskantoor in diverse functies. Sinds enige tijd ben ik echter met pensioen. Ik vond het zonde om al mijn kennis verloren te laten gaan. Bovendien werd mijn wereldje een beetje klein.

Ik ga nu vrijwel wekelijks op pad om klanten van Belastingaangifteshop.nl thuis te bezoeken. Je komt echt overal en ontmoet allerlei soorten mensen, wat ik als één van de grote pluspunten van dit werk zie. Bovendien houd ik op deze manier feeling met mijn vakgebied en lever een positieve bijdrage aan de samenleving. Het is een dankbaar  gevoel als je iemand geholpen hebt die grote zorgen had over zijn belastingaangifte en diegene is na je bezoek gerustgesteld. Daarnaast is de beloning is prima. En is er eens iets, dan kom ik daar met de mensen van Belastingaangifteshop.nl prima uit.

Belastingaangifteshop.nl werkt toevallig met hetzelfde aangiftepakket als mijn vorige werkgever, dus dat was ook makkelijk. Veel begeleiding heb ik daarom niet nodig gehad. Van collega's hoor ik echter dat deze wel degelijk geboden wordt als het nodig is. Ik hoop dit werk nog lange tijd te mogen doen op deze manier en raad iedereen met interesse aan gewoon eens contact op te nemen met Belastingaangifteshop.nl.

Adrie van Hattum, Breda

© 2023 Belastingaangifteshop.nl. All Rights Reserved.